Uitvoering

Wij staan ook tijdens de uitvoering voor u klaar! U kunt altijd bij ons terecht voor vragen en voor het leveren van een toezichthouder, een directievoerder UAV of uitvoeringsbegeleider op uw werk in uitvoering.

Scroll

Wij brengen de uitvoering tot een succes


Wij zorgen ervoor dat gevraagde kwaliteit wordt geleverd conform het contract. Daarnaast zorgen wij ervoor dat aspecten als financiën, organisatie, tijd, informatie en communicatie worden beheerst, binnen de vastgestelde kaders van het project. Samen met u én de aannemer maken wij van de uitvoering een succes.
 

Uitvoeringsbegeleiding


Hoe zorgen wij ervoor dat kwaliteit geleverd wordt conform contract? In de eerste plaats doordat onze mensen kennis hebben van de systematiek van het betreffende contract én de UAV 2012 voorschriften beheersen. De spelregels zijn klip en klaar: het succes van het een project zit hem in de interpretatie van deze spelregels. En daar zijn onze toezichthouder, directievoerder UAV en/of uitvoeringsbegeleider sterk in. Daarnaast moet er ook gevoel zijn voor het werk en de omgeving. Doordat onze toezichthouders tevens landmeter zijn snijdt dit mes aan twee kanten. Het bijhouden van hoeveelheden kan eenvoudig met GPS, en gevoel voor hoogtemaatvoering is uiteraard aanwezig!

Oplevering en overdracht


Tijdens de uitvoering zorgen wij voor het opvragen en verzorgen van benodigde gegevens, zoals projectplannen, revisies, schone grond verklaringen, productcertificaten, meldingen en vergunningen, en natuurlijk de financiële afhandeling van het project. Wanneer de aannemer geen revisiegegevens hoeft te leveren dan verzorgt CivielPlan de revisie- en as-built tekeningen voor u. In combinatie met het toezicht worden deze werkzaamheden zeer efficiënt opgepakt.
Vrijblijvend advies gesprek?

Heeft u interesse in één van onze landmeetdiensten, neem dan snel contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we samen kijken waar onze kennis en expertise u bij kan helpen.