Over CivielPlan

CivielPlan bestaat uit zo’n 12 enthousiaste collega’s, die elkaar aanvullen bij uiteenlopende en uitdagende projecten. Van eerste schets tot champagne bij de oplevering. Met recht werk waar je trots op kan zijn!

Scroll

Jarenlange ervaring

In 2006 is ons bedrijf als R&L Consultants opgericht, onder welke naam we ons de afgelopen 15 jaar volop ontwikkelden.

Vanaf 2022 heten wij CivielPlan en varen we een frisse koers met een duidelijke toekomstvisie. Wij kunnen namelijk onder één dak, met de juiste kennis en de juiste mensen, mooie opdrachten voor u uitvoeren. We helpen u met ieder project op het gebied van civiele techniek. Bij alles wat beweegt, creëert en leeft.

Certificering


Certificaten zorgen voor zelfreflectie, vertrouwen en een stabiele basis. Met ons ISO 9001:2015 certificaat zorgen wij naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen ook voor betrokkenheid van onze collega’s. Dit zorgt voor een goede werksfeer omdat onder andere de werkdruk verlicht wordt en er ruimte is voor verbeteringen.
Met ons VCA certificaat (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) zorgen wij ervoor dat wij ons allemaal op de bouwplaats mogen begeven. Ons motto is, wat wij aan de aannemer vragen moeten wij zelf ook in huis hebben. Daarom heeft iedere medewerker o.a. een VCA** certificaat!

Doordat wij Erkend Leerbedrijf via Samenwerkingsorganisatie Beroepsondewijs Bedrijfsleven (SBB) zijn mogen wij stagiaires begeleiden en opleiden en warm maken voor het prachtige vak, civiele techniek.